måndag 23 maj 2016

Den gula BMWn.

Den gula BMWn.

Äger man en gul BMW så hamnar det på kortet, ja beställaren önskade det till sin pojkvän som äger en gul BMW. Klart man fixar det :)

Ritade en med hjälp av att googla på BMW i olika modeller tills jag hittade en som passade till vad jag ville rita.


Färglade bilen med Promarkerpennor och lite Wink of Stella på strålkastarna. Det svarta på bilen är det jag använt Pitt Artist penna XS till och svart Promarkerpenna. Det gula är två nyanser Yellow, Lemon och Primrose.  Klippte ut bilen och limmade den på ytterligare papper för stadga och klippte ut.

Bakgrunden är gjord med Stencil och distress black Soot. Likadan på framsidan och inuti (den mörkare grå som man bara ser som en ram inuti). Hörnen är gjorda med hörnstans.

Satte ett svart band nedtill på framsidan som passade lite som markör och väg när jag sen satte fast bilen med 3D-kuddar.

Siffrorna ritade jag och skar ut med skalpell och distressade kanterna med black Soot. Med en håltång (ni vet som man gör hål i bälten med) fick jag ut små runda papperscirklar som jag limmade på för att få det att se ut som de var fastnitade. Sen på med lite Wink of Stella clear för lite metallisk glitter på nitarna. Texten är handskriven som vanligt.Material:
CS Reprint /Paper Accents stonehege, dusk och buttercream.  
Stencil Lazer-cut från Panduro. 
Distress black soot Tim Holtz.  
Faber Castell Pitt artist pen extra superfine.
Wink of Stella clear 999.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fishy Cute

Fishy Cute. Ett gulligt födelsedagskort till en mycket älskad vän. *** A cute birthday card for a much loved friend. Kortbas 12 cm * 13 cm C...