tisdag 3 maj 2016

My Little Pony Rainbow Dash.

 My Little Pony Rainbow Dash.

Jag är en av dem som aldrig lekte med My little pony men det betyder inte att det inte är kul att rita dem när  det ska bli ett födelsedagskort till en liten flicka.

Då flickan fyller 4 och gillar siffror och bokstäver valde jag att försöka vara lite pedagogisk. Tyckte att Rainbow Dash hade fina färger så då valde jag helt enkelt den Ponnyn.

Basen är 15*15 cm på ett ungefär.
Bokstäverna är utstansade ur olika Cardstock från Reprint / Paper Accents och jag använde Cuttlebug dies "Olivia" till det.
Cirkeln för Å:et har jag gjort med en mindre cirkelpunch och mittenhålet med håltång (den största ringen).
Molnet är handgjort och färglagt med Promarkerpenna.

Valde att lägga till lite Rhinestones i samma färger som orden för att få lite liv i det. Siffran är från samma dies och färglagd med Wink of Stella blå.
Rainbow Dash färglades med Promarkerpennor av olika färger som jag dessvärre inte  har dokumenterat, men jag har skapat ytterligare ett My little Pony kort efter detta och där är färgerna dokumenterade.


Jag valde ett pop up card som vikning. dvs att Ponnyn kommit lite ut från kortbasen. Jag skrev tidigare att jag valde Bling Lila papper inuti, det sitter vibrant blu cardsstock limmat bakom själva ponyn (klippte ut det) för mer stadga .
När jag skulle mäta ett passande vik för att sen få ponnyn att bli mer 3d effekt så gjorde jag...inte fel men mindre rätt ;)

Eftersom jag ritade ut vart jag skulle skära så gjorde jag det på baksidan av blingpappret från Bazzill vilket ledde till att det blev ju liksom bakåvänt då vikningarna är olika höga, syns inte på bilderna så kunde jag inte ha det med fina sidan utåt. Japp så blir det när man tänker lite annorlunda.

Man kan ju aldrig göra fel i Scrapbooking som ni vet så ibland blir det annorlunda, bakvänt osv men det gör inget. lika fint på detta sätt med.

 


Så här blev Rainbow Dash när den var klar och fastmonterad.


Och så här ser koret ut inuti inklusive texten som är handgjord.
Material:
Reprint/ Paper Accents  Sugar Plum (bas), Avalanche, Cadlelight, Cool Cantaloupe, Vibrant blue, Red Devil ,Pear.
Promarkerpennor.
wink of Stella Blå 030.
Sakura penna 0,05
Cuttlebug Alfabet dies "Olivia".
Hörnstans från Xcut.

Beep beep/ K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Master Andrena

  Master  Andrena. Detta är ett gratulationskort för en väl utförd avhandling om sandbin. *** This is a gratulation card for a master well d...