söndag 11 september 2016

Cupcake- shaker card.

Cupcake- shaker card.

Ville gärna göra ett till shaker /skakkort så då valde jag att göra den lite annorlunda.

Storleken på kortbasen 13 *14cm. ville inte ha exakt kvadratiskt.

Denna gång valde jag att göra fyrkantigt. Så här såg ramen ut. mätt och skurit ut med skalpell. Limmade på overhead på den rosa ramen och därefter 2 lager med svart CSpapper för att det skulle få lite djup, denna gång skippade jag foamtejpen för att se om det skulle funka bättre och limmade istället med vanlig Tacky glue.Därefter ritade jag en Cupcake som jag färglade med promarkerpennor och lite glitterlim, som ni ser tyckte jag formen vart tråkig så det fick bli lite prickar också. Det gav direkt mer 3D effekt. Hjärtat fick lite Wink of stella så den skulle glittra lite.


Och detta är då framsidan. Denna gång hade jag vanliga söta konfetti stjärnor och som ni ser så fastnar dom med. Kanterna på designpappret är distressad med Black soot.

Denna gång hade jag betydligt mer av skakmaterial men då ville dom gärna fastna ihop i hög men fler rörde på sig. Så det är inte så enkelt att få till ett shakerkort men jag är nöjd.

Jag limmade på några stjärnor på utsidan, ner till höger, så det ser ut som om de trillar ut.
En lite busig detalj.

Texterna inuti handskrivna och så dekorerade jag med lite extra stjärnor. Ville hålla det lite stilrent.
Jag valde att göra tre ord lite tjockare så dom bildade egen betydelse "wish good things".Material:
Bazzill vitt och svart. Reprint Chablis.
DP Panduro Basic Pattern "black heart".
Distress black soot
Wink of stella rosa 025.
Dovecraft glitterlim Cerise.
Promerkerpennor.
Sakura penna 005 svart.

Beep beep / K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fishy Cute

Fishy Cute. Ett gulligt födelsedagskort till en mycket älskad vän. *** A cute birthday card for a much loved friend. Kortbas 12 cm * 13 cm C...