måndag 12 september 2016

Giraffens första kärlek

Giraffens första kärlek.

Fick en beställning på ett 1-årskort . Fick helt fria händer och en giraff poppade upp i huvudet på mig direkt. Kände att gult och giraff skulle passa så bra till en pojke.


Giraffungen är egendesignat. Han eller hon är målad med promarkerpennor och lite  Wink of Stella clear i ögat för glittereffekt. Kortbasen är 15*15cm så jag tror giraffen blev ca 8 cm hög.

Så här ser ni före och efterbild.


Både giraffen och siffran 1 har jag gjort för hand. Bakgrunden är gjord med en schablon, utstansat hjärta-hål i ett pappret. Distressad med Mustard Seed. Samma är det röda hjärtat som är utstansat och färglagt rött och sen fastlimmat. 

Tycker den är lite söt. Giraffungen har funnit kärlek i den prickiga Ettan. 


bokstäverna är utstansade med en dies från quickuts som heter Dragonfly och jag använde olika färger för att göra det färglatt.  

Även här blev det lite konfetti prickar, limmade en och en och istället för pärlor eller liknande. Mer barnvänligt och en struktur att känna på.  Texten är  handgjord som vanligt.


Material:
CS Reprint /Paper Accents Candle light,  Orange  (Peel Orange struktur) . Bazzill vitt.
DP prickigt okänt.
distress mustard seed Ripe Persimmon.
Bokstäver dies QuicKutz "Dragonfly".
Promarkerpennor.
Hjärtpunch Panduro.
Wink of Stella clear 999.

Beep beep / K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fishy Cute

Fishy Cute. Ett gulligt födelsedagskort till en mycket älskad vän. *** A cute birthday card for a much loved friend. Kortbas 12 cm * 13 cm C...