lördag 3 september 2016

Fiskekort - landskapsfisken.

Fiskekort - landskapsfisken.

Ett födelsedagskort till ytterligare en blivande 40 årig man. Denna man älskar att fiska. Vad ska man ta som motiv? Finns en del att välja på.

Jag funderade på olika bilder i huvudet och googlade på detaljer och det blev till slut en fisk med fiskelandskap i. Egen design. Basen är 10cm*21 cm

Jag ritade och färglade allt med Promarkerpennor. Här på bilderna nedan kan ni se vilka pennor jag använt och hur bilden växer fram.


Började med att färglägga botten först...


Sedan spö och skogen...Därefter blev det bergens tur...Och slutligen himlen. Ingen fara att måla det blå över ytterlinjen då hela utsidan färglades med en mörkgrå  nyans och därefter klippte jag ut själva fisken.


Så här blev slutresultatet på framsidan. Siffrorna är utsansade och målade med Wink of Stella brun för att de skulle synas lite men ändå inte för mycket.


Som ni kan se är det en blå CS-remsan bakom fisken som jag har stämplat med en "splash" stämpel, märke okänt. Använde distress Salty Ocean för stämpling och Tumble glass för att få lite mer melerad nyans på pappret. Villa ha lite "vatteneffekt" bakom fisken.

 DP papprets kanter är distressad med Versafine svart.Och texten inuti är handskriven med hjälp av tunn Sakurapenna, min favorit. Den är bra till mycket.Material:

CS Reprint/ Paper Accents Vit Vibrant Blue och Waterfall.
DP Reflections Collection "Kashana".
Promarkerpennor.
Distress Tim Holtz Salty Ocean och tumble Glass.
Versafine Onyx black till kanterna på DP.
Splash stämpel okänd.
Siffror dies QuicKutz  "lollipop".
Wink of Stella brun 060

Beep beep / K

2 kommentarer:

Master Andrena

  Master  Andrena. Detta är ett gratulationskort för en väl utförd avhandling om sandbin. *** This is a gratulation card for a master well d...