söndag 11 september 2016

Fotbollskillen.

Fotbollskillen.

En tioåring som gillar fotboll. fotboll är en hel vetenskap, i alla fall för mig som inte kan nått om fotboll. Då jag bara fick veta att han gillar fotboll men inte nått speciellt lag så valde ajg att rita en kille som sparkar en fotboll och så en större fotboll bredvid. Ja det låter kanske konstigt, ja det gör det även i mina ron så här kommer en bild. allt de svarta har jag ritat, resten är färgen på pappret.

Det är dom Sakurapennorna jag använt och den översta är den jag använder till det mesta textningen jag gör. Den är riktigt bra.

Så här blev den när den vart klar. 
Killen är färglagd med promarkerpennor. Ville hålla kortet rätt ren. Siffrorna är handgjorda för jag ville de skulle matcha texten inuti, skar ut dem och distressade med Wink of Stella mörkgrön. 
Kanterna är distressade med Mowed lawn.Inuti lät jag det bli lite mer festligt med ballongerna. Texten handgjord. Det står Grattis på födelsedagen på finska.

Material:
Bazzill Classic green. Reprint /Paper Accents French Vanilla och Svart.
Wink of stella Mörkgrön 042.
distress tim holtz Mowed Lawn.
Balonngstans Crafts too.
Promarkerpennor.
sakurapennor.


Beep beep / K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Glitter Fairies.

Glitter Fairies. Ett födelsedagskort till en liten flicka som älskar glitter och rosa. *** A birthday card to a little girl that loves glitt...