lördag 10 december 2016

GOLLUM -födelsedagskort.

GOLLUM -födelsedagskort.

Har fortfarande en del kort jag inte hunnit visa er. Här kommer ett till.


Vid den här tiden förra året (December 2015) skapade jag detta Sagan om ringen-kort till en tjej som just då var helt inne i Sagan om ringen. 


Året innan skapade jag en brittisk telefonkiosk-kort till henne då hon älskar england.  Om det kortet kan ni läsa om här .


Så här blev Gollumkortet.

Det är alltid en utmaning när man får ett speciellt tema. Sagan om ringen är ju så stort och finns så mycket om men Gollum, ja Gollum är speciell och det passade så himla bra ihop med "sweet sixteen".

Korbas, rund, diametern ca14*14cm i ljusgrå CS Hurricane från Reprint /paper Accents.

Gollum.  Jag ritade på vit cardstock och han färglades med Promarkerpennor. 
Ringen fick Wink of stella clear 999 så den skulle glittra.

Fortsatte sen med dörren som skulle vara på framsidan. dörren har jag embossat med embossingfolder Woodgrain från tim holts och distressat med Mowed Lawn Ranger för att få den riktigt gröna färgen.


Stenramen runt dörren ritade jag  på CS Cantaloupe (Reprint) och skar ut med skalpell som ni kan se på bild nedan. distressade lite med Walnut stain och Wink of stella clear för att få lite liv i det.

 
Alla delar limmades ihop. Hantaget är en liten utsnasad cirkel i beige bling Bazzill CS och en rhinestone.Gollum limmades på mörkare grå CS, som var vikt för att ge en extra vikning inuti kortet.
Designpappret är inkido "Spring time chicken".  Texterna inuti är handskrivna.
 Beep beep /K
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Master Andrena

  Master  Andrena. Detta är ett gratulationskort för en väl utförd avhandling om sandbin. *** This is a gratulation card for a master well d...