lördag 10 december 2016

Tomten önskar God jul - med hockeystuk.

Tomten önskar God jul - med hockeystuk.

En DIF:are beställde julkort med hockey/diff känsla så då fick tomten byta om.
Detta blev resultatet.Eftersom en sån Tomte inte finns som stämpel så fick jag rita 4 stycken först då beställaren ville ha fyra kort.

Dessa är de Promarkerpennor som använts att färglägga tomten och säcken. Samt sharpie vit till fluffet på luvorna.


Efter färgläggningen klippte jag ut dem och ja den lilla rutan i armhålan skar jag ur med skalpellen.

Kortbas 15*15cm i röd CS, märke okänt. DP är från Maja Design "Iwish- we will hve a Christmas tree".

Två sorters band som dekroation: Organza i olivegrönt och sen ett smalare i guld. Bokstäverna är utstansade på vit cardstock, QuicKutz/Lifestyle Marisa Mini lower case Alfabet. boksätverna målade med Wink of Stella clear 999.

Grenarna är utstansade med en dies från Cheery Lynn, "Flourish Leaf Strip". dom är målade med Wink of stella ljusgrön 040 och mörkgrön 042.

Inuti. Jag distressade Julstämpeln (okänt märke) först med Festive Berries och därefter Vresafine innan ajg stämplade för att få det skiftande i svart/rött. Även kanterna blev distressade i både svart och rött. limmade den på CS som jag färglagt kanterna med Promarker "Sandstone" för att matcha detaljer från framsidan.

En granstämpel från Whimsy Stamps ,"Christmas Scene builder", i samma Festive berries -distress från Ranger fick bli en dekoration i hörnet och så limmade jag dit lite guldstjärnor.


Beep beep / K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Glitter Fairies.

Glitter Fairies. Ett födelsedagskort till en liten flicka som älskar glitter och rosa. *** A birthday card to a little girl that loves glitt...