torsdag 30 juni 2016

Tvillingkort del 2.

Tvillingkort del 2.

Denna gång blev det till två grabbar. Med olika intressen, den ena lirar i ett band, den andre har egen exportfirma. Att nån lirar i ett band gör ju det lite lätt att veta vad man ska ha för tema, men någon som har eget importföretag som är mat...ja då blir det knivigare. jo faktiskt för det var Kroatiskt och jag är inte kunnig i det trots en hel del googlande.

Men så här blev det.

Musikkortet har vanlig vikning och basen 15*15cm.

Då killen som lirar i ett band har en egen sida och släppt låtar så  är den röda cirkeln en detalj från deras bandlogga. Och eftersom han lirar gitarr blev det en gitarr på framsidan. Jag gillar att göra titthål så det blev det här med.

Plektrum är egen design och bokstäverna utstansade med Die-Versions dies. Strängarna är vanlig bomullstråd. Försökte ha tunn ståltråd men det höll inte.
Siffrorna är utskurna med skalpell och embossade med Svart embossingpulver. Och så fick det bli några Rhinstones i form av stjärnor.Till Importföretagaren valde jag att köra med Kroatiens färger och en  interlocking circles gate folded card-vikning, fråga mig inte vad det blir på svenska... Kanske cirkellåst portkort? lät väl sådär ;)

 Jag vet att dom är väldigt långa bägge två. Fick höra en historia att just denna broder hade en gång stått i toalettkö på en vanlig mack. De andra i kön var Asiater och betydligt kortare än honom.
De hade börjat fotografera honom och han kunde först inte förstå varför men sen insåg han att han uppfattades som en jätte bredvid dem.

Dekorerade sirkeln på framsidan med blå halvpärlor. ville ha framsidan stilren. 
Tyckte det lät så kul att jag kunde inte låta bli att göra en passande siluett av den historien till hans födelsedagskort. Sol och moln handgjorda med. Bakgrund är distressad med Chipped Sapphire
Siffrorna här är också egen design. embossade med Ruby embossingpulver. Och text handgjord.Material:

GITARRKORTET
CS Reprint /Paper Accents macintosh, Dark gray och Avalanche.
Bokstäver Die-versions My micro. 
Cirklar dies Quickutz. 


IMPORTÖREN
CS Reprint /Paper Accents Great lakes . Bazzill vit. Distressed Chipped sapphire Tim Holtz. Embossing pulver Ruby red Reprint. Criklar dies Quickutz. 

Beep beep / K


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Master Andrena

  Master  Andrena. Detta är ett gratulationskort för en väl utförd avhandling om sandbin. *** This is a gratulation card for a master well d...