tisdag 12 april 2016

Tonåringen.

Tonåringen.

Tredje kortet var till en blivande tonåring som gillar rosa och mint men då jag inte hade nått bra papper i färg av mint valde jag mer ett rosa-svart-vitt tema.

Det blev ett så kallat " Interlocking circles gate folded card ". Som ni ser på bilden nedan så sticker man in höger cirkeln i den vänstra och därmed låses kortet.

Eftersom jag hittade sånt fint designpapper så ville jag inte ha så mycket mer på framsidan än siffrorna som jag dies:at ut och färglade med Wink of Stella rosa, samma som på den rosa ringen till vänster. Kanterna är distressade med Black soot för att matcha med hela temat. Valde att ha en svar Lace cirkel bakom den vita för mer stadga. Basen är 15*15cm.

Inuti har jag dies: at ut bokstäver från samma dies som siffrorna (svart cs) och färglagt med Wink of Stella clear för glittereffekten. Den rosa cirkeln är gjord med två cirkeldies.

Texterna är egendesignade och handskrivna. 


Material:
CS Reprint / Paper Accents Berry Blush & Vintage Pink samt Bazzill vit.
DP Panduro Deadly Sweet.
Tim Holtz Distress Black Soot.
Wink of Stella Pink 025 och Clear 999.
Bokstäver och siffror dies QuicKutz Lollipop.
Cirklar QuicKutz  vanlig och Lace.


Beep beep / K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Carmine Lilies.

Carmine Lilies. Ljuvliga liljor på ett födelsedagskort. Fick fria händer att skapa och mottagaren till födelsedagskortet älskar liljor och m...