söndag 17 april 2016

Kirsi -Nybörjaren.

Kirsi -Nybörjaren.

Vill visa er mitt första scrapbookingförsök som jag gjorde 1 December 2012.
följde tveksamt med på en Scrapbookingträff. Trodde ju inte detta var något för mig men tänkte jag får ju träffa lite folk ändå och det behöver jag.

Introduktion på vad för grejer som fanns var överväldigande. De andra var vana men jag kände bara OJ va grejer vart ska jag börja.
Då jag målat lite i tonåren så föll jag så klart för tavelduken som fanns att använda så jag tog den och började försöka skapa. Så svårt. alla andra satte igång och skar och pysslade och målade och limmad en massa medan jag satt och vred papper och dekorationer runt om på tavelduken och hade så himla svårt att bestämma mig. 

Och ja jag gjorde illa mig på limpistolen nästan direkt vilket händer än idag ;)

Så här blev mitt första scrapbookingskapelse.... ursäkta för den suddiga bilden men då hade ajg en dålig mobilkamera. tänka så lite saker kunde ta timmar att få ihop.

Jag lyckades också skapa mitt allra första julkort på träffen. I all sin enkelhet men oj så stolt jag var.Bara dom två sakerna han jag med på typ 3-4timmar. När jag kom hem visste jag att detta var nog något för mig ändå och jag var fast i skaparträsket.
Äntligen hade jag hittat tillbaka till min kreativa sida som legat i dvala i massor av år.

Kort tid därefter frågade en vän till mig om jag ville göra ett födelsedagskort till hennes mamma, gissa om jag blev glad och nervös att få göra det när jag knappt hade hållit på med det! Vilken ära!


Jag var väldigt försiktig och ville få en omtänksam och varm känsla. Jag kan så tydligt se hur ovan jag var. Fast detta är gjort 2013 när jag var helt novis när det gällde scrapbooking gillar jag detta kort för detta är liksom mitt allra allra första kort som någon beställt av mig, det gav en sån bra självkänsla.
Jag ska göra lite fler inlägg på saker jag skapat tidigare.

Beep beep / K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fishy Cute

Fishy Cute. Ett gulligt födelsedagskort till en mycket älskad vän. *** A cute birthday card for a much loved friend. Kortbas 12 cm * 13 cm C...