söndag 3 juli 2016

Eva- Marie hjärta Lennart Bröllopskort.

 Eva- Marie hjärta Lennart Bröllopskort.


Fria händer att skapa ett bröllopskort och detta blev resultatet. 

Vikningen är en egentligen från början en six folded men som jag vred lite på och gjorde till en four folded, dvs från sex vikningar till fyra och så öppnar man den inte så som den ligger utskuren på bilden. Utan man vrider den 90grader. Ja ni ser längre ner.

Basen är ihopvikt 10*10cm så man får ut den från ett cardstock. och man skär från hör till hörn för sendskärning. håll bara kolla att du skär  den andra åt rätt håll annars blir det galet (tro mig det har jag gjort tidigare).  Man kan behöva justera lite ute i trekanternas långsidor så att den inte skaver eller blir fult i vikningen upptill på trekansterna.


Jag valde ett fint Designpapper som fick synas ordentligt, distressat alla papperskanter utom kortbasen med Tumble Glass.
Ett tunt vitt organzaband som knyts till vänster för att inte dölja blommorna, som jag förstärkt med små pärlor.


Så här ser den ut när den är öppnad halvvägs. Texten är handskriven, lite pyssligt att få den att passa in i trekanterna men med lite tålamod så går det.

Fjärilen utstansad och färglagd med Wink of Stella Pink. Har därefter limmat fast den på ytterligare en utstansad fjäril för stadga och lite "skugga".
Färglade den skarpare rosa för att den skulle verkligen synas och ge kortet en färgklick men inte mer. Under Fjärilen är det samma Designpapper som på framsidan.


Och så här ser den ut när den är helt öppnad. då designpappret och att det är en del text valde jag att hålla resten rätt stilrent. De tre blommorna i vänstra hörnet har varsin pärla också. Hjärtat fick lite Wink of Stella clear. Till höger står det bara "önskar" inget annat.Material 

CS Bazzill vitt. Reprint Paper Accents Waterfall.
DP Pion Design "Från mitt hjärta II" (From my heart II)
Distress Tim Holtz Tumble Glass
Wink of Stella Pink 025 och clear 999.
Fjäril dies Memory Box Kaleidoscope Butterfly.

Beep beep / K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Master Andrena

  Master  Andrena. Detta är ett gratulationskort för en väl utförd avhandling om sandbin. *** This is a gratulation card for a master well d...